Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

November 06, 2009

anak2 ku...

salam... huhuhu saje je nak post kan gambr anak2 eida yang semakin membesar nih,,herm
izzan diapit puteri2...huhuhu
sayang..pandang cini ler...
tumbuk2 izzan ..amboi tasya garang nyer..cian izzan kne tumbok...
"Ah, tak puas lagi ni nak WWF plak.." kate hati Tasya....hahaha mcm cite bebudak sekolah plak...
alamak umi dah nampak lah.....
laaariiiiiii....hihihihi
uit ni klon normadiah yer..sape nak sign jumper eida dulu...eida pengurus dier..wakakakaka...si nana ni pasal make-up bagi lah kat dier..huhuhu mcm eida kecik2 gak dulu..lipstik ibu abis eida main itu lah eye shadow,itu blusher..hahaha pastu main pengantin2..hik3..lawak je klu terkenang kan zaman kecik2 dulu...tapi sakang turun kat nana plak..jgn sampai menari ngan tiang sudah,,hahaha (uit ikut saper tuh???hahahaha)

2 comments:

PaKMaN is PaKMaN said...

eida da berapa anak sebenarnya??? 3 dah ke??

Asyeida said...

pakman..bukan lah anak eida yang lelaki tu jer yang 2 lagi tu anak buah eida..so kire anak2 eida lah jugak tuh,,huhuhu

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers