Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

November 16, 2009

ayok..ayok..izzan dah ngajuk....!!!

salam...
hahaha saje je bg tajuk mcm tu,,sebab dier tido mcm merajuk,,huahuahua sebenar nyer saje je nak share cite tentang my little son nih,,huhuhu dier skang dah nak masuk 4 bulan..berat pun makin lame makin montel..skang dah 6.7 kilo..huahuahua sangat comel kan..kan..kan???huahuahua makin membesar ni makin lasak dier tido..hahaha bangun je mesti dah beralih tempat lain..kekadang takut gak terhimpap ke terjatuh katil ker,,huhuhu tgk dier tido..mcm majuk kan??..kan??..kan?? ha sebab tu lah eida tulis title mcm tuh,,huahauhua isk..isk..isk..ni dier tido time ayah dier tak der pg out station,,majuk ye cayang umi nih??huhuhu cian dier sebab windu kat ayah dier,,huahuahua
nana tolong jage adik izzan yer,.pujuk dier yer kakak..hik3
ha ganazzz tak deir tido??huhuhu satu katil dier tido...umi ngan ayah tido bawah yer,,huhuhu
ni nak kuar pg jejalan...huhuhu pandai tak izzan pose?? tgk lah dier ikut saper,,huahuahua
makan tangan,makan tangan,,hahahaha..dier dah pandai masuk kan tangan dalam mulut dah...dah besar anak umi..Lalalalalala..nnt umi bli beskal plak yer sayang..hik3 (now izzan dah pandai meniarap tau..best,,best)
Masih Terpacak lagi ker???? ...hahaha ni time suami isteri tak der keje nk buat..so izzan lah jadi mangsa nyer,,hahahaha amacam??ader rupe David Backhem tak?? (ntah betul ke tak ejaan tu,,lantak ar..!!)..
muke sedih bile rambut dipacak kan,..hahahahaha comel anak umi nih,,huhuhu tapi jgn pacak lagi yerk umi tak suke...wakakakaka....
ompcak..ompcak..hehehehe
pandai anak umi ni tgk TV...huhuhu caye tak..?? kene pecaye..mmg dier pandai tgk tv ok..huhuhu tak caye tgk bawah...
hihihi tgk ni..ni izzan lah yang layan cite DOREMON ni..hahaha...pecaye kan??hik3
ok lah ttatititutu..

2 comments:

Ava said...

haha so cute la...hehe..baik tak lemas??hehe

Asyeida said...

hahaha tu lah kite pun risau gak tapi tgk dier ok jer kite biar je lah nnt klu kite kacau dier nagnis sedey plak..huhuhu

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers