Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

November 19, 2009

Nyum..Nyumm...MMMMbeekkkkk

hahahaha
Mmmmbekkkk...ok kenape eida wat bunyi mcm tu..itu kerana malam tadi eida ngan suami dinner makan steak kambing...kahkahkah..arini turn suami eida masak plak erk.."erm eida wat per??" ..huhuhu of course lah eida kne menjage si kecik tu..kan dah time dier nak bobom..sambil2 tgk JANGAN LUPA LIRIK...eida pun mendodoi lah si kecik tuh..bagi dier tido klu tak nnt dier menangis protes lagi sebab umi ngan ayah dier tak izin kan dier bobom,,wakakkaka...
tgk ni..keje tangan sape tuh..??..huhuhu of course ar my hubby..klu nak wat steak je mmg dier lah amik tugas tuh..eida tak baper pandai lg pun malas nak nunggu daging tu lelamer ye lah kne jage klu tak rentung plak jadi mcm daging kat bawak ni ,,sib baik ckit jer..tu lah hubby eida leka tgk tv tak sedar dier tgh cooking,,huahuahua..(surat khabar tu wajib ader sebab eida tak suke dapur eida berminyak2..sangat sakit kepala klu berminyak ..!!) Pergh...!!! sedap giler tau,,tak cukup lah nak makan,,tak pe lain kali kite bli lagi ye sayang...bleh makan bebanya k lagi,,hahahaha tapi eida makan daging dier je tu pun ckit sebab eida on diet..huhuhu nak makan kne beringat ckit...pape pun thanks yer sayang sebab sudi masak kan ayang untuk dinner malam tadi..

*Esok Dinner kat umah ibu plak,,,HHoooreyyyy....

2 comments:

Ava said...

bagus la suami awak pandai masak..kalau hubby saya...suruh org masak boleh la..hahaha...susah nak dapat suami pandai masak ni..hehe..but somi sye pndi masak jga,masak nasik ngan goreng telur dan maggi..hahaha

Asyeida said...

ok lah tu..dari pada tak pandai masak langsung,,hhuhuhu..kite masak time mood baik jer klu tak makan luar je sebab 2 orang je kan..huhuhu

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers