Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

November 16, 2009

adik..oh adik...

salam..
saje je nk letak gambar adik kesayangan ku .huahuahua (tetibe rase rindu lak kat montel ni,,huahuahua) skang dier dah jadi nurse kat Hospital Pantai Medical Centre.. dah jauh ler,,dier blaja kat Subang Jayer... herm tak sang ka plak dier pilih nak jadi nurse,,huahuahua.. bersame-same kengkawan time bertugas..(weit koje lah bukan time untuk wat posing depan kamera..herm) nak kne diorang nih,,,huhuhu
Oh..no..!! bile plak dier pregnant ni..hihihi sebenar nyer ni diorang ngah belajar bab2 pregnant so adik eida jadi model nyer..hahaha (wah mcm pewot bebetul ar..) amacam comel tak..?? (bukan awak yer..tapi pewot tu,,huahuahua) ha merasa lah dier jadi ibu mengandung cume tak rase berat jer,,huhuhu

herm tak pe lah yang penting dier suke ngan keja yang dier buat...semoga kamu berjaya yer adik ku...isk...isk..isk...tata titi tututu

2 comments:

Ava said...

hahha..tahniah buat adik awak..semoga sukses selalu

Asyeida said...

huhuhu welcome awak...

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers