Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

September 11, 2012

keletah anak2

video















keletah anak2..aduhai abg Izzan..naper comel sangat nih...

Keluarga Bahagia... =-)

 
Salam...
lama betul rasanyer tak menghupdate blog..tetibe rindu plak kat blog..maklumlah nak kongsi agenda terbaru kat u all...
 
yeay cantik dah gambar FAMILY EIDA...baru cukup korum...dulu berdua lebih baik, kini berempat bertambah baik.....Alhamdulillah...
 
 
 
Anak dara eida ngan mak sedara dier...pantang Nia bangun, hilang saja nia...mmg 24 jam Nia dilarikan mak sedara dier ni..time Nia tdo jer baru dier serahkan pada eida...BEST tak??..hehehe umi dier bleh berehat ckittt...
 
 
depan kamera mmg pandai beraksi...ikut eida kot..hik3 
 
Seronok ada anak girl ni..macam2 aksesori bleh pakai..tapi tak bermaksud anak lelaki tak best...anak lelaki pun seronok jugak..mcm2 jenis senapang ada kat umah..huhuhu 
Posing time....
 
Bile eida tgk gambar ni..rase mcm muke anak eida same jer...dua2 ikut muka ayah dier..tapi ader ckp yang girl ikut muka eida...tak kisah lah ikut muke sape pun..janji anak eida sihat dan menjadi anak yang soleh & solehah,insyaallah...
Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers