Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

November 16, 2009

Dinner...Johnny's..huhuhu downtown,,,

salam.. sabtu malam aritu eida ngan hubby kuar pegi jejalan..almaklumlah asyik keje jer time cuti pg lah jejalan bawak anak kesayangan ku pg cuci mate asyik dok umah jer cian dier..huhuhu..memule pg makan2 dulu..(nyumm..nyumm mamam steamboat..huhuhu) alololo..memalu plak sayang uiiii..pweeewiiittt...bleh berkenalan,,hahaha tetibe teringat plak time memula nak kenal dulu..(hahaha time tu eida garang ok..GARANG!!!..) ye lah sampai orang cakap eida ni singa betina..hahaha skang tak lagi,,sangat tidak garang,,huahuahua
ha garang..garang pun lelame lembut gak..sebab tu lah terima hubby dengan rela hati terbuka (Sayang...ayang sayang abg sesangat..MMuuahh..MMuahh) huahuahua isk..isk..bebudak bawah umo tak bleh bace okey..huahuahua dah..dah..balik pada cite dinner tadi...
eee lambat tol nak masak..dah la lapo nih,,hahaha (makan steamboat takpe tak menggemok kan okey)..hahaha mementang lah eida ngan mendiet kan diri,,huhuhu
alololo..cian anak umi kne dok dlam stroller jer,,,hahahaha thanks sayang sebab tak nangis time umi ngan ayah menikmat dinner yang romantik tu,,huhuhu (Romantik ker anak ader kat sebelah??) hahahaha ok lah tu romantik depan anak,,huhuhu
lepas jer kitorang makan terus jalan2 shopping mall tuh dulu...time dah boring baru lak 3 beranak ni cari port lain nak jalan2,,hahahaha bile mlm minggu ape lagi dalam pale ni,,??? Jeng,,jeng,,jeng (ha jgn pikir lain okey..!!!) kitorang memanjang kan langkah pg ke DOWNTOWN....yahooooooo jalan2 lagi...hahaha sian izzan ngantok2 umi ngan ayah dier pakse gak dier jalan2,,huahuahua pusing2 downtown tu sampai lah kaki ni tak mampu nak berjalan dah,,hahaha baru lah ader hati nak balik ke pangkal jalan,,aik apesal pangkal jalan plak??huahuahua balik ke sarang ler,,wakkakakaka.... tu lah aktivi kitorang mase cuti..mgu depan plan pg tempat lain plak yer,,hahahaha
Ok lah,,tatatititutu...

2 comments:

Ava said...

wow~mesti besh kan??hehe..

Asyeida said...

yups..sangat best..huhuhu ala awak kat sane pun best gak kan??herm

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers