Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

October 28, 2009

Roti gulung sardin...

salam.. baru2 ni eida ader lah wat roti sardin setelah mendpat idea yang datang dari mak cik eida..herm (dier bagi rase tapi tak cukup lak..nak mintak segan so buat lah sendiri erk...hihihi)...ok..ok..start cite balik...eida pun pg lah bli roti sebab bahan utama nyer roti..yang lain sume ader kat umah dah..herm..pas balik keje jer basuh baju dulu (tapi hubby tolong sidai kan..huahuahua) eida mulakan keje memasak sardin..herm pastu start lah keje menggulung roti...huhuhu pas dah lenyek (eh betul ker lenyek??hentam je lah pepahan sendiri eh)..letak lah sardin tengah2 tu...gam kan ckit tepi2 roti tu.....passsttuuuuuu...........
GULUNG laaaa..huahuahua....senang jer..budak skola tadika pun pandai buat tau..herm...
last sekali tekan tang ujung tu bagi dier tak terbukak time nak goreng so inti dalam tak lah terkeluar..herm....
Tadaaa dah siap pun...herm...eida buat tak banyak sebungkus roti (tapi yang JUMBO ok..JUMBO...hahahhaha)..tapi sedih giler sebab eida dapat rase 1 jer yang lain eida dah agih2 kan pada ibu, mak mertua ngan mak cik eida..huhuhu
tapi tak pe, pasni eida bleh wat lagi sebab ader permintaan yang banyak..hik3...
ok lah babai..tata..titi..tutu..lalalalala

2 comments:

Ava said...

haha..saya dah lame tak masak..tak cukup masa...asal balik keje dah malam...beli makanan kat gerai jer...huhuu

Asyeida said...

huhuhu kite masak sebab kite dok umah sendiri..awak dok ngan mak oklah tu mak masak kan..hik3...kite ni tak der org nak masak kan...hehehhe

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers