Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

October 28, 2009

Muhammad Ariff Izzan....nak masuk 3 bulan...

salam... saje je nak share gambar anak eida yang semakin membesar,,....(baru nak masuk 3 bulan)huhuhu...tapi dah pandai tgk kamera..(maner tak tumpah nyer kuah klu tak ke nasi) hik3 ape kene mengena izzan ngan nasi ni umi???hahahaha..dah..dah jangan nak merepek lagi yer...scrolllllll Downnnnn..!! Nyenyak nyer anak umi ni tido..huhuhu (muncung tak tahan..hik3) ikut sape tu??huahuahua
Wargh...mengeliat plak anak umi ni..makin membesar lagi lah nampak nyer..hihihi Alhamdulillah......
pas mengeliat sambung tido balik..(ngantok nau anak umi ni..takpe-takpe tido lah sepuas nyer ye sayang...)...Lalalalalala
ni bersiap-siap nak gi jejalan erk..herm anak umi ni mmg suke tol naik kete..naik kete jer lena..naik kete je lena..(oit Eida tak payah lah ulang2 lagi orang dah paham lah..!!!)..huhuhuhu senang je klu nak pg memaner sebab.....ok..ok tak payah ulang lagi orang dah tau dah..huahuahua
Lalalalalalala.....Jalan-jalan cari makan..hik3
amboi garang nyer anak umi tuh...herm senyum ckit lah sayang....tak baik tau marah2..Allah marah tau...huhuhu
"Umi..umi..cepat lah izzan dah ready nak minum susu ni..cepat lah umi lambat lah umi ni...uwekkk.uwek..."...hahahaha itu adalah rekaan semata-mata tiada kene mengena antara idop & mati..huahuahua
au..chak..au..chak...alolololo bucuk..bucuk umi..manjer..manjer umi...tayang...tayang umi..tuh..!!! hahaha panjang giler timang anak...(ala baru 1 klu dah banyak nnt makin pendeklah timang,)...huahuahua uit mcm lah anak ramai hihihi 2 jer cukup..kan syg..kan..kan??????hik3
eee geram nyer..(ape yang izzan tgk sampai geram tuh...)
Alolololo...montel nyer anak umi ni...membesar dengan sihat dan kuat..hu yeay..biar panas atau sejuk ku bermain penuh minat..hu yeay bermain melompat sini sana scott imulsion membantu sayaaaaaaa....hahahaha (umi ni tebiat agak nyer ader lak nyanyi lagu scott imultion)..tak..tak tipu jer minum susu je kan sayang..bleh membesar ngan kuat,,,huahuahua
wow...montel umi nih....herm seksi you...malu lah...isk..isk..isk
nyum..nyum sedap nyer puting...tak bleh lelamer ye sayang..bulan depan tak yah puting lagi yer...tak elok tau.....huhuhu ganti bantal bucuk lak yer.....hik3
hermmmm.geram nyer sayer umi....!!!hik3
menonton tv dengan serius nyer...wah pandai tol anak umi ni tgk tv...nnt umi bli cd untuk izzan yer..lagu2 yang sesuai utk bayi...
izzan dah mengenal umi nyer...(tangkap tangan umi..tangkap ..tangkap..)..hihihi nak gigit api tak der gg plak yer sayang...
seronok nyer dier...cak..cak..cak...pandai anak umi....huhuhu nnt umi post kan lagi gambar izzan yer...besar cecepat yer sayang..umi ngan ayah tak saba nak bawak pg zoo...ait???zooo???...hahaha nak kenal kan tiger..lion..monkey..mcm2 lagi...
suke nyer dier........permata hati umi ngan ayah ni....
*huhuhu bahgia sesangat ader anak...klu leh sume tempat nak bawak dier pg.....(ayat mcm K^&$#%!!!)..huahuahua

4 comments:

Ava said...

sronok ader baby ni yer....

Asyeida said...

herm.insyaallah kite doakan awak supaya dapat baby cecepat lah yer...awak kne terus kan usaha...

girl_perak said...

bulatnye baby ieda,..
berapa yea berat masa dia lahir???
tak sabar plak nk tunggu baby umi...

Asyeida said...

huhuhu mase lahir dier baru 2.8 jer..skang ni je dier main membesar..

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers