Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

October 21, 2009

Izzan kembung perot ...huhuhu

salam,
semalam eida letih giler bergaje malam sebab izzan kembong pewot..fuh meragam , nangis2 sampai eida pun dah tak tau nak bg ape lagi,,,..
dah sapu minyak yuu yee (cap limau hik3 promote jap) pun dier stil menangis.. Dier tido pun tak lena nak atas riba eida jer..(oh anak umi ni manje erk ngan ayah tak nak ngan umi nak) huhuhu...bile eida letak bawah je dier sedar nangis dan nangis dan nangis lagi...huhuhu
suami eida lagi lah tak tau nak buat ape dah..last2 dodoi lah sampai dier betul2 lena baru lah eida letakkan bawah...kesian eida tgk dier..klu leh biar eida yang sakit jangan izzan,,isk,,isk,,isk,,(ni eida yang gatal sebab bagi susu badan..dah lah ptg tu minum air teh tarik ) ..dah2 pasni eida kne berjage2 tak yah minum benda2 berangin lagi...minum air suam atau milo je utk jage kesihatan diri sendiri dan izzan,,,huhuhu
nasib baik lah jugak kakwa (mak sedara eida) ader bagi care2 nak buat kan ubat klu baby kembong..so eida buat eida sapu kan kat perot ngan betis dier..(alhamdulillah izzan serasi ngan ubat tuh)....pasni kne wat spare bebanyak ubat tu klu amergency bleh bagi jer..huhuhu
klu sesiape yang nak tau mcm maner nak buat meh tanya kat eida,,huaahuahua....ok lah eida nak bobom jap..curik mase ckit merehat kan mate nih..kang lobam tak comel lak..huhuhu tata titi tutu

1 comment:

Ava said...

la kembong perot lgi ke??nape ade org panggil dia name ariff lagi ke??hehe...kasihan izzan..be strong ya..ok..

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers