Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

October 16, 2009

Muhammad Ariff Izzan...

salam.,,, saje je nak kongsi cite tentang anak kesayangan eida ni..huhuhu sekarang izzan dah membesar dengan sihat sekali..mase baru lahir berat izzan baru 2.8kg jer..tapi sekarang baru 2 bulan lebih dah 6 kilo..wah seronok sgt tgk izzan membesar..rase bahagia sangat ati ni..
time izzan tido jer mesti jadi mcm ni...meniarap je angkat punggung,,huhuhu cute sgt..rase nak gigit jer izzan,,,tapi skang izzan dah blaja tido bawah plak sebab nak tido sebelah ayah dier..hik3..
Ha ni lah satu lagi peberet izzan..pantang nampak kamera siap pose lagi,,hik3..mungkin sebab mase eida pregnant dulu pun mcm tu kot,,huhuhu pntang ader kamera mesti nak bergambar,,(ha kan dah turun kat anak..Hik2)
tak kisah lah janji anak kesayagan eida ni sentiasa membesar dan sihat selalu.,,,amin....semenjak kelahiran izzan ni rumahtangga eida bahagia sekali...bile balik je mesti terus amik izzan..rindu sesangat ngan izzan...sebab sekarang dier dah pandai mengagah nak bermain ngan orang..tu yang buat umi ngan ayah dier rindu tu,,huhuhu..ape pun sayang anak umi...
ok lah dah nak dekat 5.30 ni..eida pun dah nak berkemas balik ni..
babai sume..sebelom terlupe eida nak ucapkn Happy Deepavali kepada semua kaum INDIA di seluruh dunia ni...

1 comment:

girl_perak said...

comeynye...
geram umi...

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers