Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

July 23, 2009

Cooking..cooking 4 hubby...(nyum..nyum..)

salam.. sepanjang percutian eida kat umah ni tak der lain lah eida buat selain dari basuh baju, kemas umah ngan cooking jer...hehehehe walaupun tak lah berape nak larat tapi untuk hubby eida buat jugak,,... malam sebelom tu kitorang pg lah makan kat luar order SIAKAP 3 RASA tapi tak der rezeki lak..ape lagi pas makan jerkitorang pg lah ke TESCO hahaha pg mencari ikan BERCAKAP..hik3 salah plak IKAN SIAKAP...siap siang tau...hahaha eida malas nak siang sebab besau sangat..esok nyer operasi lah time hubby pg koje...bersih kan ikan pasti biar kering....sesambil tu buat lah keje lain...susun pinggan mangkuk ker, menyapu ker,, makan2 coklat ker...hahaha menambah kan berat badan jer,,, Tada....dah siap...hahahaha ...walaupun tak berape nak jadi tapi hubby kate "Sedap ler sayang...nanti kite bli ikan siakap kite buat lagi erk..."eh ye ker kite...sayang oiii bile plak abg tolong ayang masak ni??? salah ni bukan kite tapi ayang jer eh..hik3..tak bleh..tak bleh hehehe lembu nyer susu sapi lak dapat namer..herm (Aik ni pesal plak masuk lembu2 plak ni..) dah lah tukar topik lain plak...
Ha ni lagi satu...tak kan lah nak makan ikan tu je kan so eida pun memggodek peti ais tu tgk ape yang ader lagi..tada jumpe lah,,daging,udang, sotong, ayam..(Wah banyak giler..sonok sangat..) so ape lagi operasi lagi lah..hahahahaha kelentang kelentung le dapur eida lagi...so ni le jadi nyer masak lada hitam..hik3 ni pun kire peberet my hubby lah ..huhuhu (Sayang lain kali ayang masak yang best2lagi erk tapi tgu pas bersalin lah skang ni dah tak dapek ler sayang,,,,)huhuhuhu
ok lah lain kali eida post kan aktiviti eida yang tak baper best ni lagi erk..klu nak resepi tu meh le jumper eida..hahahaha..ok lah tata titi tutu...jumper lagi ,mmmmmmmmmuuuuuaaahhhhh

1 comment:

Ava said...

herm...awak tak online kat YM tapi post kat blog huhuu...awak kat umah yer..patut la...tak per kite faham..tke cre..

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers