Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

July 23, 2009

Alhamdulillah..Busyuk umi dah sembuh,...

Salam....
huhuhu arini banyak eida post kan..bile time rajin banyak le nak post klu time malas tu semua tak nak buat...huhuhu ok..ok..dah..saje je nak bagitau,,ingat tak aritu eida ader post kan yang anak buah eida nak operate tuh,,ha skang dier dah selamat operate dah bertambah2 cihat,,montel,,hehehehe
gambar ni time dier baru je pas operate..mase ni dier meragam sebab sakit lagi..tu yang kne pegang jer dier,,dier tak selesa kapas tu lekat kat mulut,,dier nangis2..cian dier..eida lak tak bleh tgk mesti nangis,tapi akang dier dah cihat ..wah senyum jer dier,,,,...cayang tasya,,senyum selalu erk...cecepat besar tau...
ha ni time dier baru je klu bilik bedah,,,...time ni eida terharu sesangat sebab dier mmg tak nangis langsung mcm kanak2 lain,,dier diam jer mcm redha je dengan kesakitan tuh...tapi umi dier siap banjir lah,,hahahaha tapi eida mmg dari dulu orang gelar (cembeng) erm tau ker???ala yang sensitif, ckit2 nangis mcm( cendawan sentuh je rapuh) ..ha tu lahgelaran eida mase kekecik..hahahaha...
tapi skang bertambah2 lagi lah sensitif sejak nak menjadi ibu ni,,,..so my hubby kne lah sabo yerk,,,hehehehe nana plak tak bleh masuk jumpe tasya sebab hospital time tu tak bagi kanak2 masuk sebab H1N1 (selsemo *%#@) kesian sangat sebab dier dah rindu sesangat kat adik dier seminggu tak jumper..so dier pg lah jumper sorang2 guard yang ader kat citu mintak jumper adik kejap jer..tapi guard tak bagi,,,...esok nyer dier datang lagi merayu lagi..ader lah sorang guard tu kesian tgk nana so dier bagi lah tgk tapi curi2 tu pun tak lame 20 minit jer pastu kluar..huhuhu so sempat lah dier melepas kan rindu kat tasya.,,,isk..isk...isk...skang dier dah bleh nyanyikan lagi untuk adik dier,.,,(Nana pasni rerajin tau tlg mama jage adik,,)
Ok lah..cukup lah untuk hari ni,,,bagus tol eida ni arini jer banyak eida post
hehehe..tak pe nanti cuti klu ader mase eida post lagi yerk,,,bubye tatatititutu..thanks semua yang doakan tasya supaya cepat sembuh...

1 comment:

Ava said...

alhamdulillah...syukurlah dia dah sembuh..semoga dia sentiasa berada didalam keadaan sehat selalu...amin....

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers