Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

June 16, 2010

Hubby ku yang tersayang...

salam...
arini penat sikit sebab ader gotong royong kat jabatan..maklumlah isnin ngan selasa dah kursus..arini gotong royong plak..letih badan2 ni...esok plak kne teman kan hubby ku ke hospital..isk..isk..kesian hubby eida..herm tapi nak buat macam maner klu tak operate nanti lamer2 rosak plak..(Ya allah tabah kan lah hambamu ini..)..siapa yang nak tgk suami nyer sakit..semua tak mau termasuk lah eida sekali..tapi klu dah itu takdir nyer kite kene lah berserah..(semoga suami ku cepat sembuh)...
Jumaat hari kemuncak..hubby eida akan di operate..besi dalam tulang sum2 dier kne dikeluarkan..kesian eida tgk hubby eida..maklumlah dah nak dekat 2 tahun tak abis2 lagi pasal kaki dier...tak abis2 operate itu lah operate ini lah..masuk besi lah kluar besi lah..ingat kan mase operate kluar kan skru aritu dah yang terakhir..tapi tak sangka plak tetibe doktor sruh klu kan besi dalam sum2 sekali..mase doktor cakap tu eida mmg sakit ati sangat sebab dier janji tahun lepas klu hubby eida operate masukkan besi dalam sum2 tulang tu..hubby eida akan sihat seperti sediakala..tapi janji tinggal janji...ape yang di khabar kan semua tipu..sedih eida tgk bile tiap2 kali suami abis mandi kne cuci luke kat kaki..dah nak dekat 2 tahun dah..sampai kan klu pg klinik tak der ubat lain kitorang amik..asyik2 air garam ngan peralatan cuci luka..
Tapi bile tgk luke tak sembuh2..bile dah ok ckit tempat lain plak luke lagi..setiap kali mesti mcm tu..last2 doktor cakap besi yang dier masuk tu mungkin ader jangkitan kuman..sebab tu luke hubby eida tak sembuh2..melain kan besi tu dikeluarkan semula..Jumaat 18 jun 2010 hari yang dijanjikan...Eida harap kan itu adalah operation hubby yang terakhir..lepas ni tak der lagi luke2 yang nak dicuci..tak der lagi kne appoiment tiap2 bulan..sampaikan makcik nurse tu dah kenal hubby eida..doktor pun dah kenal hubby eida..maner tak nyer dari eida tak pregnant sampai lah anak eida dah 10 bulan..lamer giler asyik menatap muke dier je tiap2 bulan..naik jemu dah...herm
Mulai esok eida akan bercuti lagi...(huhuhu minggu ni sehari jerk masuk opis)....nak temankan hubby kat hospital..bagi sokongan ckit..klu bleh eida nak kongsi sekali kesakitan hubby eida..biar sakit sama-sama..Nanti kne masakkan makanan yang berkhasiat untuk hubby supaya luke operation dier cepat sembuh.. video
*untuk hubby ku tersayang.....semoga abg cepat sembuh dan jalani kehidupan seperti sediakala....AYANG SAYANG ABANG SANGAT2.....

1 comment:

xeRoxiaTTe said...

Byk2 sabar ye ida..mudah2an sehat sepenuhnya lps nih.

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers