Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

June 30, 2010

Eida dah montel..!

haiyoh statement tak bleh blah..hahaha..saje je nak bagi tau yang eida dah bertambah2 montel sejak dua menjak ni...(ceh mcm la dulu kurus erk..)..hik3...maner tak nyer, kejap2 makan..pastu makan lagi..dah tu makan lagi..sampai lah rase macam dah tak nak makan tapi still makan lagi..herm..ceh baper kali ar eida nak sebut makan..makan..makan..

Dulu sebelum kawin rajin jugak lah eida mendiet kan diri..maklumlah klu rase malas nak makan dok lah dalam bilik tengok tv ke..main hp ke..tapi skang tak der makne nyer..klu eida tak nak makan lantak lah,abistu sape nak masak bagi hubby ngan si kecik tu makan??..sendirik mau ingat lah..

Jadi, bile dah masak tu kne lah rase ckit..pas rase tu mula lah perot menggolodak mintak nasi..ha jawab nyer tak de la istilah diet pas kawin ni..isk..isk..bile lah nak kurus ni..huhuhu..incik hubby plak klu eida kate nak diet tetime tu lah dier nak blanje makan best2..atau pun tetime tu lah dier nak mintak suap makan..(hahaha satu suap untuk dier satu suap untuk eida ler)..wakakaka..sooooo mcm maner eida nak kurus??Lagi pun incik hubby cakap dier tak suke klu eida kurus..sebab tak sedap plok..hahaha alahai suamiku...

Orang lain time pregnant tak lalu makan..tapi eida pregnant memacam eida makan.tak der muntah2 balik..tak membazir..hahaha sampai lah eida dah nak bersalin nafsu makan still ader...takde rase takut nak bersalin ke ape..sampai kan dah masuk wad untuk delivery, eida bleh bawak bekal burger double special lagi..hehehe dok kat wad orang lain ngusung perot eida ngusung burger..hik3 sangat lah hampeh kan..huhuhu

skang ni eida nak slow2 diet kembali..sebab dah banyak orang tegur eida dah montel..sampai kan ader sorang kawan tu tegur "unta ader bonggol kat belakang..tapi eida ader bonggol kat dagu"..hehehe sangat kuang asam kawan ku itu..tunggu lah eida ganti kan pose yang lagi 19 hari tu..eida nak diet bebetul..pastu puasa ramadan plak..tapi tak mau janji sebab mane lah tau ter..montel kembali..hehehe ok lah cau dulu tata

*tgk le gambau eida dulu dan skang..montel kan..

Ibu muda yang montel..hik3

2 comments:

MissNafa said...

montel siket je..xp pon..hehe :)

Asyeida said...

hehehe..ckit ker??cam banyak jerk..huhuhu

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers