Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

June 10, 2010

Eida dah 23 tahun...!!!!

video
salam....
pejam celik..pejam celik....kejap je umor eida dah 23 tahun..status berkahwin dan mempunyai seorang anak..insyaallah tahun depan bertambah lagi..huhuhu itu pun klu jadi kabinet bagi cuti 90 hari dari 60hari..wakakakaka...(ceh baru bace paper bulan depan baru nak kemukakan kat kabinet)..hehehe tak pe lah tgu je keputusan..hik3..
tahun ni tahun yang paling bahagia sekali salaupun ader something happen..tapi tu tolak tepi (shuuh..shuuh..jangan mengganggu fikiran ku)..dah cukup serabut ni..huhuhu tahun ni eida sambut besday bertiga...kire sambut anak beranak lah ni..wah..!!..hebat tak??.. baru 23thn tapi dah complete sume..next besday bertambah2 complete sebab ader baby girl..(hehehe insyaallah)....
walaupun besday eida 6 Jun..tapi my hubby terpaksa sambut awal sehari sebab kne balik melaka..nenek eida buat kenduri..so kitorang pun pg lah cari port nak celebrate..incik hubby cadangkan sambut kat Austin Western Steak BAngi..(tak pasti lah name tu betul ke tak??..)..eida just ikut jer..ye lah orang nak celebrate kang cakap banyak cekadak plak...(eh!!..mcm lame tak cakap cekadak2 ni..)hehehe...
thanks sayang...walaupun surprise abg tak baper nak menjadi..(sebab dah kantoi pg kajang sensorang pg bli kek..pes time kuar tak bawak ayang)..pastu xtau nak letak kek kat maner sebab takut cair..hehehe..tapi ayang tetap anggap itu romantik..ayang dapat rasakan kesungguhan abg untuk surprise kat ayang...time kasih sayang..semoga jodoh kite berkekalan hingga ke akhir hayat....Sayang abg sangat2...
Ni kek yang disambut semalam kat umah mak mertua eida..tapi lilin kecik tak cukup lagi 2..hehehe tak pe lah kire mude ckit lah..wakakaka.Time kasih ye mak sebab ingat besday eida...
Time kasih yang tak terhingga pada semua yang wish besday eida..Eida sayang kamu semua...MMMMuuuaahhhhhhh Lurve Lurve....

No comments:

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers