Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

December 09, 2009

WESTERN...OH WESTERN..!!!

Erm sebenar nyer yang eida nak cite ni nak kate kelakar pun ader nak kate tak kelakar pun ader...herm ok..ok straight 2 da point erk...
cite dier mcm ni...malam semalam atau malam tadi...eida ngan hubby kuar lah mencari port nak Dinner,,almaklumlah (koje yop!!teman tak ader mase nak masok..huhuhu bace versi PERAK erk!!)..ok..ok kembali ke kajang semula..huhuhu dok dok tengah mencari tetibe hubby kate ape kate malam ni kite mamam western??..huhuhu eida dengan malu2 miow nyer tak berkate ape2 patuh ok cakap suami..huhuhu tetibe...erm Ok Sayang LETS GOOOOO..!!...
Denga kuasa turbo LEXUS ku.(huhuhu korang jangan jeles eh suke ati eida lah eida nak panggil kete eida tu jename aper,,huahuahua)..VVVRRoooMMMM Hakcin..hakcin..ceh wah bersin2 lak kasi tebako kete belakang...hik3 sebenar nyer tu eida berangan je lah sebab kete eida blom kuar lagi,,skang tgh OTW yerk,,huahuahua pas ni kete eida dah selemo sebab kekejap bersin,,tapi takder obat yer yop!!...
ok..ok mintak maap yerk korang dah kne goreng..huhuhu..pinjam kete ayah mertua sebab eida nyer kete masuk klinik pakar bersin,,wakakaka...mgu depan siap...erm eh kejap2 tetibe dah lari tajuk...erm mari lah kite kembalik ke pangkal jalan semula..huhuhu
Kitorang pun pg lah ke Restoran D' TREE kat Semenyih tu..herm WESTERN FOOD dier mmg best lah,,nak kate terbaik dipasaran tu bleh lah dalam 80% dari 100%..huhuhu memule dah sampai tu tetibe tekak ni bertukar plak nak makan nasi2 atau mee ke ape..hik3 ngengade erk tak tetap pendirian tol..jom tgk menu... ok..ok tak jadi nak makan nasi..uit tak kan lah nak makan nasi goreng 4 tayar kan dier tarah tayar2 kete masok lak kat nasi goreng tu..kojol lak kang..abis tu tak kan nak makan nasi goreng ULTRAMEN SUPERMAN AISEYMEN???...aiseymen wat spoilt jer ar..kang balik umah terbang je sebab dah jadi SUPERMEN....di sebab semua makanan nasi goreng dier pelik2..tekak eida bertukar kembali ke WESTERN..huhuhuhuNi lah hasil nyer setelah memilih bebanyak menu...erm BEEF KOMBO..ader kambing, daging lembu ngan udang,,..ape lagi,,jom mamam...nyum..nyummm...Pas makan pg jejalan tgk lampu sebab anak bujang eida ni mmg suke lah tgk lampu..hehehe...sampai umah layan plak cite SEA DEVIL..herm eida sruh hubby pasang, then, tak sampai setengah jam tinggal lah hubby menghabis kan cite tuh sebab eida dah naik flight ke PARIS bersama anak bujang eida..wakakaka dalam erti lain Eida dah bobom lah,,huhuhu
* Ok lah tata eida ader hal kejap,,babai..tatatititutu

1 comment:

Ava said...

hahaha....aku ketawa giler ngan menu ko snap tu...hahaha...pandai jugak ko takut nak kojol yer...hahaha..adui sakit paut...

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers