Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

June 28, 2011

Alhamdulillah...5 minggu sudah..

Salam...Syukur alhamdulillah .. kami akan dikurniakan zuriat lagi di tahun hadapan... Semoga kandungan eida kali ni same kuat mcm kandungan eida yang pertama.. tapi kandungan eida kali ni agak terasa ckit la sebab dulu eida tak der sikit pun nak muntah atau pening..tapi kali ni ader terasa nak muntah2 tapi tak lah kuat sangat still under control..yang best nyer ape nak makan semua bleh telan..takder tolak2..temperature kali ni pun cepat naik...tapi cepat gak turun.
Tunggu kedatangan baby 2012...semoga semuanya berjalan lancar sepanjang kehamilan eida.. Mudah-mudahan puasa tahun ni pun eida dapat penuh..Insyaallah...Semoga segala-galanya kuat..
Adakah anakku kali ni serupa mcm abg nya??..muka ayah..atau pun akan ikut muka umi nya...hehehe tunggu lah tahun depan yer..insyaallah ikut muka umi..huhuhu tak kisah lah janji dier sempurna..cukup sifatnya..cukup akal fikirannya..sihat walafiat..eh..eh comel mcm umi dier..huahuahua nak jgak cakap..
Alhamdulillah juga, izzan tak banyak meragam..dier still macam biase..nak manje2..pastu sejak dua menjak ni dier pandai amik hati..wah terharu eida..mane taknyer bile marah jer.dier wat muke comel sambil pangil UMMI..UMMI pastu senyum-senyum..herm cair hati seorang ibu..
Nanti gambar kami berempat pula...huhuhu doakan yang terbaik ye kengkawan...

5 comments:

roxettepinky a.k.a zet said...

TAHNIAHHHHH~~!!! wahhh bertambah2 rezeki... =)

roxettepinky a.k.a zet said...

TAHNIAHHHHH~~!!! wahhh bertambah2 rezeki... =)

roxettepinky a.k.a zet said...

TAHNIAHHHHH~~!!! wahhh bertambah2 rezeki... =)

MaMa_AdHa said...

tahniah...
moga selamat...

S.A.Z.A.I.N.O.O.R84 said...

askm puan ida oittt,tahniah erk..alhamdulillah bertambah lagi cucu pak/mak itam nyer...huhu... ;P

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers