Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

December 27, 2010

Dari dulu hingga sekarang gaya tetap same..

Cube tgk gaya anak eida tido..tomei tak??agak ..kecik jerk kan..izzan mmg suke tido mcm ni..tak tau lah kenapa, dah try terlentang kan dier tetap dier akan meniarap pastu ngesot plak,,huhuhu comel giler gaya ni...
Dah besar pun tetap same .. ni pagi tadi..fresh lagi tau gambar ni..tgk tarikh lah,,hik3..eida angkat dier letak atas toto kuar jap pg umah makcik kat sebelah umah..masuk-masuk jerk dier jadi mcm ni..bukan main tinggi lagi punggung dier..herm rase nak geget jerk dak tecik ni..
Agak nyer best kot tido cam ni..baru pueh..cium lah mcm maner pun dier tetap tak bangun..herm tu lah bile umi sruh tido takmo, ajak memain..kan dah penat..hik3 ader cahaya keimanan disitu..
Letak dalam kete dalam keadaan terlentang pun tetap dier jadi mcm ni gak..tak sedar hingga sampai umah opah..agak nyer penat sangat lah tu..herm video
Rindu nyer time nihhhhhhh..!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers