Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

September 22, 2010

Aktiviti raya DI Taman Buaya Melaka....

Salam....
Bersua kembali setelah sekian lamer tidak berblog..hari ni macam rajin ckit nak berceloteh dipagi hari..huhuhu maklumlah perot dah kenyang so minda pun cergas..tapi gambar ni dah lamer eida simpan kat draf..sebab tak der mase nak mengarang..tapi hari ni rasa macam nak kuar kan jerk..sebab cam semak kat draf tu..klu simpan lamer2 takut basi pastu berulat lagi..hahahahaha
Pes2 bergambar le dulu..itu dah semestinyer...sib baik lah camera kat klinik ..klu tak lagi nak termuntah tgk gambar kitorang memacam pose ader..hehehe
Ni le aktiviti eida..orang pg beraya eida ngan anak2 eh silap plak..(cam banyak anak plak..hehehe)..eida anak beranak pg bercuti..huhuhu maklumlah nak balik melaka pun takder mase sebab incik hubby kan kne study so ni la tetime nak berjalan sakan...beraya tolak tepi le jawab nyer........
kitorang anak beranak pg Taman Buaya..maklumlah eida ni name jer orang melaka tapi belum pernah lagi masuk taman buaya tu..so kebetulan ader plak mase terluang, eida pun ajak lah incik hubby pg..konon nyer nak tunjukkan kat Izzan camner rupe buaya....hahaha padahal umi dier pun teruje nak tgk buaya tuh cume takmo tunjuk sangat jerk..hihihi... Tgk si kecik kan main lagi suke tgk buaya tu...buaya tu besar dari dier..ader yang siap bukak mulut lagi bile tgk kitorang ...eeee tak dapat nak bayang kan mcm maner klu tetibe buaya tu terlepas..mau dier sekali telan jer kitorang..maner taknyer badan dier lebih besar dari eida ngan hubby...herm...sebenar nyer ader banyak lagi gambar tapi ckit2 cukup lah..nanti korang muak plak tgk,,hehehe
Ni gambar sebelum pg TAMAN BUAYA MELAKA..bawak sikecik jalan2 naik beskal tua atok dulu..heehehe..Izzan suke gile dok dalam tu...siap babai2 lagi..tapi time nampak je kambing mengembek dier tak tentu hala dah nak terjun sebab takut..hahaha maklumlah kat kajang maner ader kambing2 tu..so dier tak tau lah ape ke binatang tu..herm..alahai anakku..banyak binatang nek kne ajau ni,,klu tak sume dier takut nanti..sib baik lah dier tak takut ayam..kat kampung klu ayam berkokok jer dengan dier2 pun berkokok sekali..hehehe budak2 cepat tangkap ape yang orang buat...so pas ni kne lah jage tatasusila..klu tak nanti macam maner nak tunjukkan yang terbaik untuk anak...herm video
Ok lah ...nanti eida sambung cite lagi,,sebenar nyer banyak lagi eida nak cite tapi nanti2 lah sebab klu semua eida cite nanti dah takder benda nak kongsi kat korang lagi..huhuhu ..ok lah korang layan je video tu...nanti klu korang balik kampung cube le try test,,tapi klu rase bakul korang tak baper nak utuh..(betul ke ayat tu??huhu)baik jangan klu tak silap hari bulan ngan korang2 masuk bendang..hehehe ok lah tatatititutu...
*Anak eida dah pandai merajuk tau...skang dier tau cakap ayah, atok, mamam, tapi dier lom lagi pandai panggil umi...(sangat sedih.,,, (-_-)...)

No comments:

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers