Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

January 12, 2010

Adengan2 dalam Malam Santapan Astana..

salam...
setelah lamer bercuti eida arini dengan rajin nyer akan mengupload gegamba waktu makan malam pasa 8 januari 2010 di Cyberview Cyberjaya... dan disebab kan ni lah jugak enty eida tak baper nak berjalan maklumlah tak der mase sebab nak berlatih menari lagi pastu nak berlatih bermain gamelan lagi nak shooting untuk Hikayat 1001 Macam lagi,,wah kire malam tu bleh kate 100% sume JSB buat..menari pun dier..berlakon pun dier,,huhuhu penat wei...klu nak tgk lakonan kitorang sila ke http://www.youtube.com/watch?v=-HGM45O1KjU
ni time nak memilih costum..huhuhu kitorang tak mik ni yer..ni saje je testing..wani je tak pat testing baju fiona..takpe wani jgn sedih nnt memalam ite pegi curik kasut fiona tu untuk awak yer..hik3... ni hadiah2 untuk cabutan bertuah..erm klu korang nak tau eida ngan hubby dua2 dapat hadiah cabutan bertuah tau,,kire mmg kitotang ni bertuah la,,huahuahua door gift..best giler dapat nih,,pas tu bleh cimpan la kerongsang yang bersepah2 tu kat dalam ni yer so nampak lah kemas ckit ler bilik tuh..
kad jemputan yer..mmg kelas wei,,rugilah sape tak datang..huhuhu tapi klu kenduri kawin buat mcm ni kopak ler pengantin,,herm......
pepagi ni..pg susun barang untuk malam itu...lapo giler pewot,,makan plak petang,,wah lagi la menyanyi2 cacing2 dalam pewot tuh...
cantikkan...klu kawin lagi lah cantik,,pergh....
hamper untuk cabutan bertuah....susun untuk menyenang kan orang mengambil nyer..huhuhu
hahahaha..saje je nak pamer kan wajah yang sudah dimekap,,huhuhu tetibe terkenang time kawin dedulu..waktu menunggu tunang ku menjadi suami ku,,wah ayat tak hengat.,herm... memalu miow lagi tuh,,
ha korang tak percaye tgk tu kitorang menari,,amacam nmpak mcm pro tak??hik3...ok lah tu orang baru nak blaja...ape pun mlm mmg best giler ar...mmg tak bleh dilupakan..lain kali bleh wat lagi yerk,,,
ok lah nnt eida cite lagi,,tatatititutu,,nak pergi tgk farm pak ni,,ternakan dah mengeluarkan hasil,,wakakakaka..

2 comments:

roxettepinky said...

weeweett.. sweet sgt... ;)

Asyeida said...

hehehe tq roxettepinky

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers