Tengkiu So Much..!! MMuuahh..

June 05, 2009

Sesaje je nak cite..huhuhu

salam semua.. eida mintak maaf lah kat semua sebab eida tak update blog dah lamer..almaklumlah eida busy pastu dengan demam, batuk, selsema lagi sume ader..ni pun taklah elok sangat tapi sebab dah lamer tak update eida update lah untuk sume yer..huhuhu.. Wat mase skang ni eida tak lah sentiasa update sebab eida banyak nak kne wat..nak check up kat klinik lagi..pastu skang nie eida dah kne check tekanan darah selang sehari..ntah lah doktor kate eida ader darah tinggi sebab tu lah kne check selang sehari.. So skang eida banyak jumper doktor jer.. dugaan-dugaan...aper pun eida harap korang semua doa kan eida selamat bersalin dan baby sihat, cukup sifat nya, dan comel macam umi dier..hahaha.. pasan lak eida ni,,,huhuhu... insyaallah klu ikut kan tarikh yang doktor bagi eida akan bersalin dalam 3 ogos 2009..tapi ibu eida kate klu leh biar lah same ngan ari jadi nenek dier..hehehe 5 ogos 2009..hahaha ish tak kisah lah janji dier kuar kan???huhuhuhu... skang ni eida kerap sakit pinggang,, pening kpala,, sib baik suami memahami..hehehehe thank ye sayang sebab tolong masak kan untuk ayang,,huhuhu ( ceh puji suami sendiri lak..)....tapi semalam kan eida sempat masak kan special untuk suami tersayang..hahaha walau pun tak berape special tapi suami kate best..sedap..(erm ye ker atau nak amik ati jer sayang)..huhuhu.. semalam pas balik keje je eida terus bersih kan sotong ngan udang yang ader dalam peti ais tu...pas solat maghrib ape lagi operasi dapur ler...hehehe udang wat masak black paper..sotong wat goreng tepung..hahaha.. makan berdua jer tu pun tak abis.(gamba tak sempat amik sebab suami sambil eida goreng sotong tu dier tukang ngap kat sebelah..herm..).hehehe pas makan layan keliwon...antu penanggal..eee takot nyer..last2 tido trus tinggal suami jer layan cite tuh... ok lah semua,, anak dalam pewot ni dah gerak2 lah terkepit kot sebab eida menaip ni,,lain kali eida kongsi cite lagi yer...hehehe ape pun terime kasih bebanyak sebab bace celoteh eida ni..huhuhu..babai salam sayang dari eida,... MMMMMMmmmmmmuuuuaaahhhh......(windu kat Eva)

1 comment:

Ava said...

ooowh!!makan sotong yer??makan udang??herm..awak tau tak tu makanan seafoods boleh menaikkan kolesterol..huhuu.sepatutnyer awak elakkan makanan seafoods ok.makan banyak kan sayuran,nasi ckit jer lepas tu minum susu dan air suam..tu jer..walaupun sya tk pernah ngandung tpi sya tahu..haha..tak cayer tk per.. =P

p/s:correction bukan eva, call me Ava pls...hehe

Related Posts with Thumbnails

my anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Ariff Izzan Bin Mohd Asyraf

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Our second baby..

Lilypie Maternity tickers